sistema personalizado de dosificacion venalink

Un Sistema Personalitzat de Dosificació

El Sistema Personalitzat de Dosificació SPD® Venalink és un dispositiu de reacondicionament de medicaments tancat hermèticament en el que es disposen els comprimits i/o càpsules que el pacient ha de prendre, agrupats en funció del moment en què han de ser administrats al llarg del dia i que conté la informació necessària per a la correcta administració de les dosis.

L’ús d’aquests sistemes comprèn un procediment en què els medicaments són desproveïts del seu envàs original primari per a ser reacondicionats en aquests nous dispositius, el que obliga a tenir en compte una sèrie de precaucions, respecte a l’estabilitat dels medicaments. L’SPD Venalink garanteix que el medicament segueixi sent segur, estable i eficaç durant el temps que romangui reacondicionat en aquest envàs.

Components

El Sistema Personalitzat de Dosificació SPD® Venalink consta, fonamentalment, de dos elements: una part de cartró i alumini, a la que anomenem targeta i una segona part, que és el blíster.

blisters sistema personalizado de dosificacion venalink

Blíster

Disponibles en 4 mides: Petit, mitjà, gran i extragran, segons la profunditat d’aquests. Qualsevol mida de blíster s’adapta a les targetes. També disposem de blísters ‘topazi’ per a medicaments fotosensibles.

tarjeta sistema personalizado de dosificacion venalink

Targeta

Les targetes poden ser segellades en fred o segellades en calor.
valores_logos

 Paperboard made from 100% renewable resources