Qualitat

A Venalink Southern Europe implementem Processos de Qualitat que garanteixen la millora contínua en tota la nostra producció, el que es tradueix en la màxima seguretat, tant per al farmacèutic com per al seu pacient.
Els nostres sistemes de reacondicionament de medicaments compleixen amb els requeriments de permeabilitat a la humitat exigits en l’assaig Single-unit and Unit-dise Containers for Capsules and Tablets, realitzat en el marc del Conveni núm. 301065 de la Fundació Bosch Gimpera de la Universitat de Barcelona.

sgs_logo

Sostenibilitat

Des de 1998, any en el qual van iniciar la nostra activitat a Espanya, desenvolupem els nostres processos i fabriquem els nostres sistemes tenint en compte criteris de sostenibilitat i de respecte al medi ambient.
valores_logos nuestros_valores_3_

Innovació

Un dels nostres principals objectius és la millora contínua, treballant a prop de les nostres farmàcies per ajudar-les a decidir el seu futur.
La nostra reputació com a líders en el disseny i fabricació de l’SPD és deguda al nostre objectiu de treballar des de l’excel·lència per a satisfer les necessitats i els requeriments dels nostres clients.
Estem oberts a rebre idees com a font d’innovació. Enviï’ns un e-mail amb el seu suggeriment a info@venalink.es
innovacion