Preparació manual de l’SPD

SPD VENALINK

Preparació Manual

Part important de l’èxit dels Sistemes Personalitzats de Dosificació (SPD) a l’hora de millorar l’adherència terapèutica resideix en l’acció que duu a terme el farmaceutic@, a l’entorn de la farmàcia comunitària. La coneguda com a fase assistencial i de contacte amb el pacient implica, en línies generals, realitzar una revisió exhaustiva del tractament, així com aportar informació adequada sobre l’ús correcte i segur dels medicaments.

 

Així i tot, dins del procés de realització del servei professional farmacèutic amb SPD, existeixen accions purament mecàniques o tècniques com la pròpia preparació de l’SPD.
Els SPD Venalink es poden preparar manualment de manera fàcil i segura, precisant una inversió mínima. Les accions a dur a terme es poden resumir en 5 senzilles fases:

Com preparar l'SPD Venalink

SPD VENALINK

Programes de gestió

Per a fer la preparació manual més eficient, és possible la utilització de programes de gestió d’SPD que informatitzen tota la documentació necessària per a complir correctament amb les recomanacions de les diferents Guies o Protocols a seguir, en funció de la zona en què es desenvolupa l’activitat professional farmacèutica.
D’entre tots els programes disponibles en el mercat, BlisterSuite és el més utilitzat.

BlisterSuite, el software que redueix a la meitat el temps de preparació dels SPDs

BlisterSuite és un software en el núvol que guia al farmacèutic durant tot el procés d’elaboració de l’SPD, tant per a pacients ambulatoris com institucionalitzats. És accessible des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet i no requereix la compra de cap hardware addicional ni costos d’instal·lació.

spd para farmacias

Qualsevol tipus de blíster

L’aplicació permet utilitzar qualsevol tipus de blíster i gestiona i imprimeix les etiquetes adaptant-se als diferents formats del SPD Venalink.

spd para farmacias

Compleix amb les normatives

BlisterSuite compleix amb la normativa sobre SPD dels diferents Col·legis Oficials de Farmacèutics (COF) i amb les exigències de les inspeccions de Sanitat.

spd para farmacias

Un sistema segur

Compta amb avançats sistemes de gestió de la seguretat de les dades i compleix amb la legalitat vigent en matèria de protecció de dades (LOPD).

El programa guia al farmacèutic durant tot el procés d’elaboració de l’SPD, generació d’etiquetes i verificació dels SPDs:

· Les etiquetes poden incloure la foto del pacient o el logo de la farmàcia, a més d’una presentació personalitzada de cada medicament (formes, colors).
· Assegura la traçabilitat de lots i caducitats mitjançant lectura de codi QR (SEVEM).
· Gestiona la previsió d’estoc per pacient (caixes i unitats) i ofereix un llistat d’SPD a preparar en una data determinada.
· Permet triar entre les diferents pautes disponibles: Cíclica, intervals, mensual o especials per data (Sintrom). Les pautes són combinables entre elles.
· És possible visualitzar el blíster en pantalla, la qual cosa facilita el dosatge dels medicaments i evita possibles errors per part del farmacèutic.
· Avisa sobre duplicitats i interaccions entre medicaments del pacient.
· Genera automàticament tot tipus d’informes i documents: Consentiment del pacient, autorització del metge, fitxa del pacient, SPD realitzats, fulla de tractament, consum de productes, etc.

spd venalink automatizado

Contacti'ns

Li resoldrem qualsevol consulta que pugui tenir sobre com preparar l'SPD Venalink.
Llegeixi la nostra Política de Privacitat.

També pot consultar el nostre
Programa de Formació.