EN VACANCES...

Venalink Conect@

En el nostre entorn, és freqüent que les farmàcies ofereixin el servei SPD sobre pacients que realitzen desplaçaments temporals superiors a un mes dins del territori nacional. És l’exemple de períodes vacacionals o d’aquells pacients que viuen a cavall entre dues comunitats.

 

En aquests casos, hi ha diverses preguntes que es repeteixen:

 

“Qui prepararà els meus SPDs durant l’estiu, si em vaig de la meva residència habitual? Com puc fer-ho si estic fora durant un període llarg?”

 

Si aquest és el vostre cas, podem facilitar el contacte de farmàcies situades en les zones on els vostres pacients es traslladaran temporalment.

Venalink Conect@

Conectar sempre ha estat una experiència d'èxit

És una realitat que avui dia són moltes les farmàcies acreditades per a fer SPDs; però a vegades pot ocórrer que no sigui fàcil trobar-les en determinades zones, o bé que els SPDs no siguin exactament iguals als que el pacient està acostumat.

Són petits detalls que hem anat aprenent amb el temps i que són molt importants per a no interrompre tractaments, baixar les bones dades d’adherència aconseguits i, sobretot, per a evitar canvis en un perfil de pacient poc acostumat a ells.

Contacta’ns per a connectar-los!

Contacta'ns per a connectar-los!

Aconsegueix que els teus pacients es vagin tranquils de vacances. Descobreix com podem ajudar-te amb Venalink Conect@.
Llegir la nostra Política de Privacitat.