Preparació automatitzada de l’SPD

Venalink

SPD Automatitzat

Avui dia, cada vegada són més les farmàcies que utilitzen solucions d’automatització o semi-automatització sobre aquelles accions del procés d’elaboració de l’SPD purament mecàniques, que no requereixen necessàriament el valor propi del coneixement farmacèutic. Aquestes solucions ajuden a reduir el temps dedicat al recondicionat dels medicaments i/o el risc d’error en la preparació, a més de millorar la consistència del procés.

Líders en SPDs automatitzats

En 2005, Venalink passa a ser una subsidiària propietat total de Jones Healthcare Group, amb seu a London, Ontario (Canadà).

Com a líders globals, Venalink & Jones Healthcare Group subministren SPDs per a unes 150 màquines d’automatització, amb volums de producció que aconsegueixen fins als 700 SPDs/dia.

SPDs al dia+700
SPD VENALINK

Formats compatibles

Venalink ofereix a la Farmàcia una creixent gamma de SPDs dissenyats per a funcionar perfectament en tecnologies d’automatització que permeten al farmacèutic@ optimitzar el seu temps, impulsar el seu creixement i millorar la qualitat de l’atenció al pacient. Seleccioni per a visualitzar d’entre els següents formats d’SPD, quin tipus de tecnologies d’automatització s’adapten a cada cas:

SPD Estàndard

Disseny pràctic i manejable.

· Compatible amb semi-automatització.
· Disponible en blíster transparent i blíster ambre (per a reduir el risc de foto-inestabilitat).
· Disponible en espanyol, portuguès, anglès, francès, alemany i català. Caixes de 100, 250 i 500 unitats.

SPD Cub

Disseny visual i confortable. Gran capacitat d’alvèols, que permet allotjar fàcilment múltiples medicaments. Ampli espai a l’interior per a aportar informació. Ideal per a pacients amb molts medicaments a recondicionar.

· Compatible amb automatització i semi-automatització.
· Disponible en espanyol, portuguès, italià, anglès, francès, alemany i català. Caixes de 100 i 250 unitats.

SPD FlexRX Light

La forma segura i discreta de prendre la medicació. Ideal per a pacients polimedicats i actius. Tots els seus alvèols estan encunyats, permetent la separació per preses o dies de manera senzilla.

· Requereix l’ús de programari.
· Compatible amb automatització i semi-automatització.
· Disponible en espanyol. Caixes de 100, 250 i 500 unitats.

SPD Horitzontal

Separació visual per preses. Capacitat d’alvèol superior al format estàndard. Ideal per a pacients que prefereixen aquesta orientació de les preses.

· Compatible amb semi-automatització.
· Disponible en espanyol. Caixes de 100 i 250 unitats.

Contacti'ns

Sabem que cada farmàcia és diferent. Contacti'ns si necessita suport a l'hora de considerar un pas més en l'automatització del procés de preparació de l'SPD.
Llegeixi la nostra Política de Privacitat.