Nosaltres

Venalink

Un soci de confiança

Iniciat per un farmacèutic en 1989, Venalink ha crescut fins a convertir-se en el proveïdor d’SPDs més reconegut d’Europa. Des de 1998, any en què iniciem la nostra marxa a Espanya, hem concentrat tots els nostres esforços en l’SPD, convertint-nos en un soci de total confiança amb el qual oferir aquest servei professional farmacèutic.

 

En 2005, Venalink passa a ser una subsidiària propietat total de Jones Healthcare Group, amb seu en London, Ontario (el Canadà). Com a líders globals, els SPDs del grup són presents en un ampli nombre de farmàcies distribuïdes en 20 països al llarg dels 5 continents, i es basen en els principis de:

venalink para farmacias

Sostenibilitat

Desenvolupem els nostres processos i fabriquem els nostres sistemes tenint en compte criteris de sostenibilitat i de respecte al medi ambient.

 

SFI, The Sustainable Forestry Initiative: Una organització independent i sense ànim de lucre responsable de mantenir, supervisar i millorar el programa de certificació forestal sostenible més important del món.

 

SIGRE, Sistema Integrat de Gestió: Com a fabricant, Venalink participa en el SIGRE, que assegura la correcta gestió mediambiental dels SPDs i els seus residus.

spd para farmacias

Qualitat

Implementem processos de qualitat que garanteixen la màxima seguretat, tant per al farmacèutic com per al seu pacient. La nostra reputació com a líders en el disseny i fabricació d’SPD es deu al nostre objectiu de treballar des de l’excel·lència per a satisfer les necessitats i requeriments dels nostres clients. Un dels nostres principals objectius és la millora contínua, treballant prop de les nostres farmàcies per a ajudar-les a decidir el seu futur.

venalink para farmacias
venalink para farmacias

Innovació

A mesura que la Internet of Things (IoT) segueix el seu curs de creixement, els envasos evolucionen per a convertir-se en una plataforma de comunicació bidireccional construïda a temps real.

El Grup d’Innovació de Jones Healthcare Group ofereix solucions que integren la innovació en els SPDs, permetent connectar als pacients amb els cuidadors i els proveïdors d’atenció mèdica per a garantir que es prenguin els medicaments correctes en el moment adequat. A més, aquests sistemes intel·ligents permeten conèixer millor el comportament del pacient i milloren el seu compromís amb els règims de medicaments.

L'efectivitat de l'SPD

Projectes SPD Venalink

La confiança dipositada per totes aquelles farmàcies que ens han donat suport des dels nostres inicis a Espanya en 1998, ha estat peça clau per a poder involucrar-nos en projectes (tant nacionals com internacionals) que han demostrat l’efectivitat dels SPD Venalink a l’hora de millorar l’adherència al tractament:

 

CONCYL (Consell de Col·legis Farmacèutics de Castella-Lleó). 2015-16
Projecte Dioscórides.

 

CONSELL DE COL·LEGIS FARMACÈUTICS DE CATALUNYA. 2014-15
Programa d’atenció farmacèutica a pacients crònics.

 

COF BARCELONA – HOSPITAL DE BELLVITGE. 2011
Adherència al tractament inmunosupresor en pacients receptors de trasplantament renal. Estudi FAR-TIS-2011-01.

 

COF BARCELONA. 2010
Riscarfarm. Avaluació de l’efectivitat i valor econòmic intrínsec d’una intervenció d’atenció farmacèutica en pacients polimedicats amb risc cardiovascular.

 

COF GUIPÚSCOA. 2008
Intervenció des de la farmàcia comunitària a pacients atesos en els serveis d’ajuda domiciliària municipal.

 

COF MADRID – CONSELLERIA DE SANITAT. 2005
Programa d’ajuda al major ‘polimedicat’.

 

SANIFARMA, NAVARRA. 2004
Avaluació del grau de satisfacció de pacients usuaris de l’SPD Venalink.

 

UNIVERSITAT DE BARCELONA (Facultat de Farmàcia). 2002
Validació tècnica del sistema Venalink.

 

UK
2011. Hope University, Liverpool. Impacte econòmic de la inclusió de l’SPD Venalink en un programa per a millorar l’adherència al tractament.

2009. Bath University. Test d’estabilitat.

2009. John Moore University, Liverpool. Test d’estabilitat.

 

Suïssa
2010. Universitat de Basilea (Facultat de Farmàcia en col·laboració amb Laboratoris Roche). Measurement of dosage estafi consistency.