Gràcies a Venalink

És possible dedicar més temps
al que més importa

L’SPD Venalink és el millor sistema per a facilitar la correcta administració dels medicaments i, per tant, millorar l’adherència als tractaments en un entorn residencial. Els farmacèutics exerceixen un paper molt important en els centres residencials, i la seva inclusió en els equips multidisciplinaris que atenen els residents, reforça l’assistència farmacèutica i contribueix a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones institucionalitzades.

 

El Covid ha evidenciat la importància d’aquest acompliment professional, ja que el 66% dels pacients de residència pren més de set medicaments diaris. Venalink ofereix solucions globals per a millorar l’adherència als medicaments i continuem treballant i innovant cada dia.

spd para pacientes

ELS AVANTATGES DEL SPD

L'SPD Venalink és el millor sistema per a gestionar de manera eficient i segura la medicació en un entorn residencial

Formats adaptats a cada necessitat

Venalink disposa de diferents tipus d’SPD, adaptats a les necessitats de cada resident. Els formats de major capacitat poden contenir fins a 10-15 medicaments per alvèol, permetent fins i tot el condicionat de medicaments potencialment inestables en el seu envàs original.

spd para farmacias

Fàcil lectura i seguiment del tractament

Espai apropiat per a etiquetes que permeten una identificació del pacient fàcil i ràpida, així com que tot el tractament estigui registrat. Tots els medicaments estan ordenats per presa i dia de forma molt visual, intuïtiva i fàcil d’administrar.

Possibilitat de retallar cada presa

El format Flex permet retallar fàcilment la dosi de cada presa, actuant a manera de gotet de medicació. Cada alvèol està encunyat i es pot extreure de la resta del blíster, mantenint en l’etiqueta la informació de la medicació que conté.

Compatibilitat amb semi-automatització i automatització

Els formats d’SPD Venalink són compatibles amb opcions de semi-automatització i automatització, que permeten optimitzar el procés i la rapidesa de preparació.

spd para farmacias

Disminució del risc d'errors

Els SPD Venalink aporten una visió general de l’organització dels medicaments del pacient al llarg de la setmana que actua com a efecte recordatori. Això millora el control de dosis oblidades o administrades indegudament.

ETIQUETES CORRECTORES

Més facilitat per a adaptar canvis i corregir errors

La gestió de la correcció d’errors o de canvis de medicació en els SPD Venalink és un procés senzill, ràpid i segur.

Carros de medicació

Els carros de medicació són ideals per al transport i emmagatzematge dels SPDs i dels medicaments que no van inclosos en els blísters. Són lleugers de pes, per a facilitar el seu transport, i estan fabricats amb materials d’alta qualitat i fàcils de netejar.

Disposem de diversos formats, que s’adapten a les seves necessitats, amb capacitat per a entre 50 i 144 SPDs.

TRITURADORS DE MEDICAMENTS

Per a optimitzar la trituració de medicaments

Molts dels pacients institucionalitzats en residències geriàtriques sofreixen de disfàgia (problemes de deglució). Per això, algunes formes farmacèutiques sòlides han de polvoritzar-se per a la seva possible administració. Per a afavorir aquesta tasca, així com reduir el risc de lesions, disposem de dos formats de trituradors de medicació.

L'SPD EN L'ENTORN RESIDENCIAL

Potser també li interessarà:

ENTRADA BLOG

SPD Venalink FlexRX Light irromp amb força en l'entorn residencial

WEBINAR

El servei SPD en l'entorn residencial: L'experiència de la Farmàcia Villamil

Contacti'ns

Li resoldrem qualsevol consulta que pugui tenir sobre l'SPD Venalink i dels seus avantatges per a la seva residència.
Llegeixi la nostra Política de Privacitat.