Píndoles
Formatives
Vídeos Venalink sobre el servei professional farmacèutic assistencial amb SPD
Formació Venalink

Píndoles Formatives

A Venalink ens adaptem a les noves tendències de comunicació, per la qual cosa hem preparat una sèrie de vídeos curts sobre diferents aspectes del servei professional farmacèutic assistencial amb SPD.

Aquests vídeos seran gratuïts sota registre i tindran una disponibilitat limitada. Periòdicament, anirem actualitzant la nostra llista de continguts que, esperem, sigui del seu interès.

DISPONIBLE
FINS AL 16 DE MARÇ

Per què oferir el servei SPD?

S’està preguntant per què implementar el servei professional farmacèutic assistencial amb SPD? En aquest segon vídeo resoldrem aquesta qüestió a través de 4 punts, gràcies als quals descobrirà com aquest servei pot ajudar a la seva farmàcia.

Registri’s per a visualitzar el vídeo

DEL 17 DE MARÇ
AL 13 D'ABRIL

Tipus d'SPD: Quin usar?

D’entre tots els SPDs que existeixen en el mercat, amb quins treballarà? Si ens acompanya en aquest tercer vídeo, l’ajudarem a plantejar-te les preguntes correctes perquè la seva decisió s’ajusti al màxim a la seva realitat i a la dels seus pacients.

Disponible del 17 de març
al 13 d’abril

VA ESTAR DISPONIBLE
FINS AL 16 DE FEBRER

Nova Normalitat i SPD

En el nostre primer vídeo, analitzem com la pandèmia de la COVID19 i la nova normalitat han impactat sobre el servei professional farmacèutic assistencial amb SPD.

Si té qualsevol pregunta sobre alguna de les nostres píndoles formatives, o algun suggeriment per a pròxims continguts, pot contactar amb nosaltres a través del correu formacion@venalink.es. Estarem encantats d’ajudar-lo a resoldre els seus dubtes.

CONTACTI'NS