Formació Venalink

Píndoles Formatives

A Venalink ens adaptem a les noves tendències de comunicació, per la qual cosa hem preparat una sèrie de vídeos curts i entrevistes sobre diferents aspectes del servei professional farmacèutic assistencial amb SPD.

Aquests vídeos seran gratuïts, alguns sota registre i amb disponibilitat limitada. Periòdicament, anirem actualitzant la nostra llista de continguts que, esperem, sigui del seu interès.

NO DISPONIBLE

Nous Criteris sobre Medicaments Reacondicionables en SPD: BOT Plus 2.0

Aquesta és la 3a píndola que dediquem a la base de dades Bot Plus 2.0, i possiblement és la que aporta més novetats. Si està oferint el servei professional farmacèutic assistencial amb SPD, o està pensant a oferir-lo, és indispensable que conegui les 3 noves categories de medicaments d’acord amb la possibilitat de recondicionament en SPD.

NO DISPONIBLE

Actualització en el judici professional farmacèutic entorn de l'estabilitat de medicaments en SPD

Si et va agradar la nostra píndola “Ho puc recondicionar en SPD?”, aquesta és la seva 2a part. En ella refrescarem conceptes sobre com buscar informació relativa a la idoneïtat de recondicionar medicaments en SPD, adaptat a la nova imatge de BOT Plus 2.0. A més, mostrarem una base de dades alternativa, que millorarà el vostre judici professional farmacèutic al respecte.

NO DISPONIBLE

Comunicació efectiva en el Servei SPD

En totes aquelles etapes relacionades amb la detecció de la potencialitat d’un pacient a beneficiar-se del Servei SPD, incloent-hi el propi oferiment del Servei, ser conscients de com comuniquem és bàsic per a assegurar-nos un missatge efectiu. Li agradaria conèixer quins són els punts que nosaltres considerem claus referent a això? En la següent píndola formativa li expliquem.

NO DISPONIBLE

Adherència Terapèutica, Farmàcia Comunitària i Servei SPD

Els medicaments no funcionen en aquells pacients que no els prenen. Li agradaria conèixer l’impacte de la no adherència terapèutica i repassar com la farmàcia comunitària pot detectar-la i definir-la per a realitzar una millor intervenció sobre els seus pacients? En aquesta píndola formativa, li mostrarem com el servei SPD té molt a dir referent a això.

DISPONIBLE

Jornada Nacional SEFAC sobre SPD: novetats en el desenvolupament del servei de preparació d'SPD

Sessió moderada per Javier Plaza, vicepresident 3r de SEFAC, sobre les novetats en el desenvolupament del servei de preparació d’SPD, on participa el nostre Responsable Tècnic, el Dr. Hèctor Ruiz Loscertales. L’acte va formar part del programa de la I Jornada Nacional SEFAC sobre SPD, que va tenir lloc el 7 d’abril de 2022.

NO DISPONIBLE

Ho puc recondicionar en SPD?:
Descobreixi-ho amb BOT Plus 2.0

Té dificultats per a detectar si un determinat medicament pot o no recondicionar-se en els SPDs? Li agradaria saber buscar una alternativa per a aquells medicaments que no poden recondicionar-se, sense necessitat d’incorporar-los en el seu envàs original? Durant aquesta nova píndola formativa, resoldrem aquestes i altres qüestions.

DISPONIBLE

Entrevistes Venalink:
#1 Javier Palacios

En aquest primer capítol de les Entrevistes Venalink comptarem amb l’experiència de Javier Palacios, titular de la Farmàcia Pozo Ancho de Linares (Jaén).
Amb Javier Palacios, referent en l’oferiment del servei SPD, parlarem dels seus inicis, de la seva relació amb l’entorn residencial, i de com ha anat millorant el seu flux de treball conforme augmentava el nombre de pacients, a través d’eines tecnològiques.

Gaudeixi l’entrevista!

NO DISPONIBLE

Tipus de preparació:
De manual a automatitzada

L’optimització del flux de treball en la preparació de la fase tècnica del Servei SPD és un dels aspectes que més inquietud genera entre les farmàcies.
Durant aquesta píndola formativa, tractarem els punts més importants de les preparacions manual, semi-automatitzada i automatitzada; perquè pugui valorar quina d’elles s’ajusta més a les seves necessitats.

DISPONIBLE

El servei SPD en l'entorn residencial: L'experiència de la Farmàcia Villamil

Li agradaria saber com treballa una farmàcia que ofereix el servei SPD Venalink a pacients institucionalitzats? Li convidem a conèixer-ho de primera mà, a través de l’experiència de Sr. Eduardo Méndez-Villamil.

NO DISPONIBLE

Tipus d'SPD:
Quin usar?

D’entre tots els SPDs que existeixen en el mercat, amb quins treballarà? Si ens acompanya en aquest tercer vídeo, l’ajudarem a plantejar-te les preguntes correctes perquè la seva decisió s’ajusti al màxim a la seva realitat i a la dels seus pacients.

NO DISPONIBLE

Per què oferir el servei SPD?

S’està preguntant per què implementar el servei professional farmacèutic assistencial amb SPD? En aquest segon vídeo resoldrem aquesta qüestió a través de 4 punts, gràcies als quals descobrirà com aquest servei pot ajudar a la seva farmàcia.

DISPONIBLE

Servei Professional Farmacèutic amb SPD: Passat, Present i Futur

En aquesta webinar organitzada per FedeFarma, fem un repàs de la història del servei professional farmacèutic amb SPD, i ens endinsem en algunes accions innovadores que poden marcar el futur d’aquest servei tan centrat en el pacient.

NO DISPONIBLE

Nova Normalitat i SPD

En el nostre primer vídeo, analitzem com la pandèmia de la COVID19 i la nova normalitat han impactat sobre el servei professional farmacèutic assistencial amb SPD.

Si té qualsevol pregunta sobre alguna de les nostres píndoles formatives, o algun suggeriment per a pròxims continguts, pot contactar amb nosaltres a través del correu formacion@venalink.es. Estarem encantats d’ajudar-lo a resoldre els seus dubtes.

CONTACTI'NS