Formació Venalink

Píndoles Formatives

A Venalink ens adaptem a les noves tendències de comunicació, per la qual cosa hem preparat una sèrie de vídeos curts i entrevistes sobre diferents aspectes del servei professional farmacèutic assistencial amb SPD.

Aquests vídeos seran gratuïts, alguns sota registre i amb disponibilitat limitada. Periòdicament, anirem actualitzant la nostra llista de continguts que, esperem, sigui del seu interès.

VA ESTAR DISPONIBLE
FINS AL 26 DE MAIG DE 2022

Adherència Terapèutica, Farmàcia Comunitària i Servei SPD

Els medicaments no funcionen en aquells pacients que no els prenen. Li agradaria conèixer l’impacte de la no adherència terapèutica i repassar com la farmàcia comunitària pot detectar-la i definir-la per a realitzar una millor intervenció sobre els seus pacients? En aquesta píndola formativa, li mostrarem com el servei SPD té molt a dir referent a això.

Aquest vídeo ja no està disponible.

VA ESTAR DISPONIBLE
FINS AL 3 DE MARÇ DE 2022

Ho puc recondicionar en SPD?:
Descobreixi-ho amb BOT Plus 2.0

Té dificultats per a detectar si un determinat medicament pot o no recondicionar-se en els SPDs? Li agradaria saber buscar una alternativa per a aquells medicaments que no poden recondicionar-se, sense necessitat d’incorporar-los en el seu envàs original? Durant aquesta nova píndola formativa, resoldrem aquestes i altres qüestions.

Aquest vídeo ja no està disponible

JA
DISPONIBLE

Entrevistes Venalink:
#1 Javier Palacios

En aquest primer capítol de les Entrevistes Venalink comptarem amb l’experiència de Javier Palacios, titular de la Farmàcia Pozo Ancho de Linares (Jaén).
Amb Javier Palacios, referent en l’oferiment del servei SPD, parlarem dels seus inicis, de la seva relació amb l’entorn residencial, i de com ha anat millorant el seu flux de treball conforme augmentava el nombre de pacients, a través d’eines tecnològiques.

Gaudeixi l’entrevista!

VA ESTAR DISPONIBLE
FINS AL 9 DE GENER DE 2022

Tipus de preparació:
De manual a automatitzada

L’optimització del flux de treball en la preparació de la fase tècnica del Servei SPD és un dels aspectes que més inquietud genera entre les farmàcies.
Durant aquesta píndola formativa, tractarem els punts més importants de les preparacions manual, semi-automatitzada i automatitzada; perquè pugui valorar quina d’elles s’ajusta més a les seves necessitats.

Aquest vídeo ja no està disponible

VA ESTAR DISPONIBLE
FINS AL 9 DE GENER DE 2022

Tipus d'SPD:
Quin usar?

D’entre tots els SPDs que existeixen en el mercat, amb quins treballarà? Si ens acompanya en aquest tercer vídeo, l’ajudarem a plantejar-te les preguntes correctes perquè la seva decisió s’ajusti al màxim a la seva realitat i a la dels seus pacients.

Aquest vídeo ja no està disponible

VA ESTAR DISPONIBLE
FINS AL 9 DE GENER DE 2022

Per què oferir el servei SPD?

S’està preguntant per què implementar el servei professional farmacèutic assistencial amb SPD? En aquest segon vídeo resoldrem aquesta qüestió a través de 4 punts, gràcies als quals descobrirà com aquest servei pot ajudar a la seva farmàcia.

Aquest vídeo ja no està disponible

VA ESTAR DISPONIBLE
FINS AL 9 DE GENER DE 2022

Nova Normalitat i SPD

En el nostre primer vídeo, analitzem com la pandèmia de la COVID19 i la nova normalitat han impactat sobre el servei professional farmacèutic assistencial amb SPD.

Aquest vídeo ja no està disponible

Si té qualsevol pregunta sobre alguna de les nostres píndoles formatives, o algun suggeriment per a pròxims continguts, pot contactar amb nosaltres a través del correu formacion@venalink.es. Estarem encantats d’ajudar-lo a resoldre els seus dubtes.

CONTACTI'NS