SPD PER A FARMÀCIES

SPD Venalink
spd para farmacias

L'SPD millora l'adherència
als tractaments

spd para farmacias

El millor servei professional

Millorar l’adherència pot tenir un major impacte en la salut de la població que qualsevol altra millora específica dels tractaments mèdics”.
> Llegir més

spd para farmacias

Potència el paper del farmacèutic

És una eina d’Atenció Farmacèutica que millora la comunicació i col·laboració amb altres professionals de la salut i reforça la confiança del pacient en la Farmàcia.

spd para farmacias

Millora el control de la malaltia

És un servei professional farmacèutic assistencial: programat, regular i mantingut en el temps, que facilita un major control de la malaltia per part del pacient i/o cuidador.

DES DE VENALINK, L'AJUDEM

Implementar l'SPD

L’ajudem a avaluar l’entorn de la seva farmàcia, conèixer els recursos humans i materials que necessitarà per a implementar el servei i a seleccionar el tipus de preparació i el format d’SPD que millor s’adapti a les seves necessitats.

spd para farmacias

Oferir l'SPD

El nostre objectiu és que el pacient obtingui un benefici assistencial amb l’SPD i, d’aquesta manera, millori els seus resultats en salut. Per a això hem de detectar quins pacients necessiten l’SPD realitzant-los unes senzilles preguntes.

spd para farmacias

Promocionar l'SPD

Venalink pot proporcionar-li elements promocionals de suport a la farmàcia (fullets, pòsters, mostres d’SPD, etc.) amb la finalitat de donar a conèixer els avantatges d’un servei com l’SPD per als seus pacients.

spd para farmacias

Personalitzar l'SPD

A més, té la possibilitat de personalitzar, no sols les targetes SPD, sinó també els elements promocionals de Venalink, amb el seu logotip i les dades de la seva farmàcia. Consulti’ns la comanda mínima per a personalitzar el seu SPD.

Optimitzar la preparació de l'SPD

L’ajudem a tenir un flux de treball més eficient i anar adaptant-lo al nombre de pacients. Li oferim accessoris ideats amb aquesta finalitat i solucions tecnològiques compatibles amb els nostres SPDs, tant en la seva preparació manual, com a automatitzada.

El que diuen els usuaris

 • “Per al pacient, la utilització de l’SPD ha suposat una gran ajuda, perquè tenia problemes per a entendre com prendre la medicació. Per als farmacèutics, és una satisfacció comprovar que la salut dels nostres pacients millora gràcies al servei que prestem”.

  spd para farmacias
  Nuria Barbero
  Farmacèutica Comunitària, Sevilla.
 • “Aquest servei està indicat per a pacients crònics/aguts en tractament amb diversos medicaments i que necessiten ajuda en l’organització de les preses. La població cada vegada viu més anys, la qual cosa implica una major necessitat d’atenció sanitària”.

  spd para farmacias
  Dr. Ramón Gallego Navarrete
  Col. 30/04168-4
 • “El balanç que realitzem del funcionament del Programa per a l’optimització de l’ús de la medicació en usuaris del servei d’ajuda domiciliària de l’Ajuntament de Donostia-Sant Sebastià des de 2007 és que està resultant una experiència amb molt d’èxit”.

  spd para farmacias
  Almudena Esteberena Merino
  Donostia-San Sebastián
 • “L’SPD Venalink és una eina de gran utilitat en la farmàcia per a ajudar al fet que alguns pacients amb característiques particulars millorin l’ús dels seus medicaments (pacients que viuen sols, que tenen problemes amb la gestió dels seus medicaments, ‘polimedicats’, amb certs dèficits cognitius, etc.)”.

  spd para farmacias
  Miguel Ángel Gastelurrutia
  Farmacèutic Comunitari, Sant Sebastià.
 • “Per a nosaltres, l’SPD Venalink ha suposat un pas molt important en la millora de la salut dels nostres pacients, fent tangible la nostra vocació de servei sanitari. Els hem proporcionat salut, estalviat problemes i aconseguit el seu agraïment”.

  spd para farmacias
  Salvador Tous
  Farmacèutic Comunitari, Barcelona.
 • “Sanifarma va apostar des del seu inici pel SPD Venalink i, de fet, va ser el primer servei que va implantar a les seves Farmàcies. Millora l’adherència als tractaments prescrits pel metge i és la millor manera que la Farmàcia pugui realitzar una Atenció Farmacèutica eficient”.

  spd para farmacias
  Joaquín Atozqui
  Farmacèutic-Gerent, Grup Sanifarma.
 • “Poques vegades ens trobem amb eines tan útils per al compliment terapèutic com l’SPD Venalink. Amb ell aconsegueixes un aliat fidel per a millorar la salut al pacient i, sense perseguir-lo, entres dins del seguiment farmacoterapèutic d’una manera fàcil i senzilla”.

  spd para farmacias
  Miguel Cano Iborra
  Farmacèutic Comunitari, La Nucia (Alacant).
 • “Per diversos motius, alguns pacients no compleixen amb el seu tractament. És aquí on l’SPD compleix una funció fonamental per a aconseguir una excel·lent adherència al tractament i, per tant, una bona qualitat de vida, i per a contribuir al bon ús dels recursos sanitaris”.

  spd para farmacias
  Fernando Cantalapiedra
  Farmacèutic Comunitari, Madrid.

Contacti'ns

Li resoldrem qualsevol consulta que pugui tenir sobre l'SPD Venalink.
Llegeixi la nostra Política de Privacitat.

També pot consultar el nostre
Programa de Formació.