ACCESORIS SPD

Etiquetes Adhesives SPD

L’eficiència en la preparació dels SPDs també depèn dels petits detalls. Amb les noves etiquetes adhesives Venalink, aporti als seus pacients la informació adequada, en el lloc adequat, i oblidi’s de continuar usant les tisores, el zel o les grapes, d’escriure a mà sobre la targeta de l’SPD o d’autogestionar la seva estructura amb eines d’ofimàtica.

 

Les nostres etiquetes adhesives d’alta qualitat són compatibles amb qualsevol impressora i s’adapten perfectament a tot l’espai frontal i darrere de l’SPD Venalink Estàndard. Però a més, també són compatibles amb els formats Cub, Minicub i 5 Preses.

Etiquetes Adhesives SPD

La informació adequada,
al lloc adequat.

Disponibles a la venda en paquets de 100 unitats (distribuïts en 25 fulls de 4 etiquetes), s’inclou a més el nostre senzill gestor d’etiquetes.

Treballi amb la seguretat d’estar aportant la informació que s’especifica en el manual de Servei d’elaboració i provisió d’SPD del Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics, i a més afegeixi fàcilment la foto del pacient, el logo de la farmàcia o fins i tot un codi QR.

Disponibles per als formats Estàndard, Cub, Minicub i 5 Preses.
No requereix inversió extra en software.

Com funcionen?

Contáctenos

Li resoldrem qualsevol
consulta que pugui tenir sobre les etiquetes adhesives.
Llegeixi la nostra Política de Privacitat.


    WhatsApp

    ¡Se lo ponemos más fácil! Ahora puede realizar sus pedidos a través de WhatsApp.